ZirconTech summit - spojenie vizionárov a lídrov, ktorí menia svet. Prečítajte si viac

Back

ZirconTech summit 2024: Môžeš si nájsť cestu, alebo výhovorky

Liliana Gurišová
Marketing specialist at dabl.

Tento článok bol publikovaný na portáli startitup.sk

Môže jeden summit zmeniť budúcnosť? Odpoveď na túto otázku dostaneme už 6.6.2024 v X-bionic Sphere v Šamoríne, kde sa spoja skúsení lídri a vizionári z Česka a Slovenska. Jedinečným ZirconTech summitom nás prevedie Alex Prochyra, jeho organizátor a CEO platformy Zircon Tree.

Ako vznikla idea vytvoriť ZirconTech summit?

Celá myšlienka vznikla pri rozhovore, kde sme s priateľmi diskutovali o evente, na ktorom sa najbližšie stretneme. Hľadali sme miesto, kde sa môžeme v pokoji porozprávať, kde nebudeme zahltení divákmi a otázkami, stresom či únavou z tlaku publika. Zistili sme, že prakticky takých eventov na Slovensku mnoho nie je. A tak som sa rozhodol vytvoriť ho.

Na Slovensku je podobných konferencií a vzdelávacích eventov mnoho. Čím je tento summit výnimočný? Od čoho sa odlišuje?

Ako som už spomínal, na mnohých konferenciách sa často stretávame s absenciou priestoru na osobné rozhovory ľudí z profesionálnych kruhov. Po prednáškach sú speakri zavalení divákmi a otázkami, a teda času na budovanie nových potenciálnych obchodných vzťahov ubúda.

Nepovažujem to za negatívny jav, je to prirodzená reakcia publika, no keď som premýšľal nad nastavením všetkých procesov ZirconTech summitu a nad cenou vstupenky, rozhodol som sa, že podujatie vyhradíme len na vybraných ľudí z rôznych oblastí Slovenska a Česka. Nechcem, aby to vyznelo segmentačne, no vďaka úzkemu výberu C-levels účastníkov môže táto komunita zdieľať informácie medzi sebou bez strachu a otvorene. Taktiež sme klasické prednášky nahradili 1:1 rozhovormi a panelovými diskusiami, čím sme vytesnili self promo a publikum na svoje otázky dostane odpoveď už priamo z pódia.

Môže sa bežný človek dostať k týmto diskusiám?

Samozrejme. To, že je event len na pozvánky, neznamená, že ho chceme pred svetom uzavrieť. Naopak. Boli by sme radi, ak by sa myšlienky z diskusií mohli šíriť ďalej a osloviť tak široké spektrum podnikateľov, ktorých to môže posunúť vpred a inšpirovať.

Z tohto dôvodu sme starostlivo vybrali mediálnych partnerov, ktorí budú celý summit zaznamenávať a všetky dôležité informácie šíriť ďalej, aby k nim mal prístup ktokoľvek, kto hľadá motiváciu vo svojom podnikaní.

ZirconTech summit sa koná pod záštitou Zircon Tree. Opíšeš nám v skratke jeho podstatu?

ZirconTree je prakticky programatická platforma, ktorá slúži na nákup prevažne RTB reklamy v online priestore. Mnoho podnikateľov si v istom bode povie: “To sa nedá, to nejde, lepšie to už nebude…” a práve tu nastupuje naša platforma, ktorá im ukáže iný pohľad na ich problematiku a ponúkne riešenie.

Snažíme sa kupovať tie najlepšie zobrazenia na internete z kvalitných domén v kvalitných umiestneniach a k tomu sme vytvorili špeciálne produkty – brand lift v banneroch, produktové kampane alebo vlastný reportovací systém Reportingo.

Akým základným témam sa bude ZirconTech summit venovať?

Hlavný program bude rozdelený do troch základných okruhov. Prvý okruh sa bude zaoberať marketingom a odpovie na to, ako rozmýšľať nad kampaňami, ako ich vnímať, nazerať na ne, prečo je dôležitý brand a ako získané znalosti implementovať do praxe.

Druhý okruh bude zameraný na výzvy vyžadujúce si strategické vedenie, adaptabilitu a proaktívny prístup vedenia spoločnosti na zabezpečenie trvalého rastu a úspechu organizácií.

Posledný blok bude patriť COOs, riaditeľom prevádzok, ktorí zohrávajú kľúčovú úlohu pri zabezpečovaní hladkého a efektívneho fungovania každodenných operácií spoločnosti a zároveň strategicky umiestňujú organizáciu na dosiahnutie dlhodobého úspechu. Všetky okruhy sú stavané tak, aby si inšpiráciu mohol vziať ktokoľvek bez ohľadu na svoj prioritný segment.

ZirconTech svoje publikum špecifikuje pre C-levels pozície. Pre koho je presne summit určený?

Určený je predovšetkým každému, komu na svojej spoločnosti záleží a kto ju chce rozvíjať.

Na tento rast je však potrebná i pokora a schopnosť prijať rady a odporúčania, ktoré mu vďaka otvorenej mysli môžu priniesť skutočné výsledky. Na druhej strane zo skúsenosti vieme, že práve C-levels ľudia prešli cestou, vďaka ktorej tieto vlastnosti nadobudli a dokážu prijať víziu summitu naplno.

Koho môžu hostia na pódiu stretnúť?

Snažil som sa vybrať speakrov, za ktorými sa už reálne výsledky nachádzajú, ktorí majú nielen bohaté skúsenosti, ale sú i ochotní predať ich ďalej. Pochádzajú z rôznych segmentov, čím by som rád podporil aj rôzne uhly pohľadu na jednu problematiku, aby si skutočne každý v sále mohol odniesť cennú radu do svojej vlastnej firmy.

Táňa Ondrejková si napríklad svoju spoločnosť vybudovala z 0 na 100 miliónov svojpomocne a prinesie zaujímavé poznatky o tom, ako sa jej rola postupom času menila a čo bolo pri týchto zmenách potrebné.

Na čo sa okrem hlavného programu účastníci môžu tešiť?

Okrem hlavného programu a networkingu sa hostia môžu určite tešiť na výnimočnú gastronomickú afterparty, ktorá sa ponesie v duchu kvalitných steakov, lahodných drinkov a skvelej hudby.

Bude to čas vyhradený skutočne pre ľudí samotných, aby si oddýchli a nadviazali medzi sebou kontakt v nenútenej atmosfére večernej zábavy. Čerešničkou na torte je majstrami ručne vyrobená steaková pec z Toskánska, ktorej kópie sú len tri na celom svete.

Spomenuli sme už cieľ podujatia i jeho prínos pre podnikateľskú komunitu. Čo však od summitu očakávaš ty sám?

Mojím zámerom je vytvoriť miesto, na ktorom sa stretáva rôznorodosť myšlienok dostatočne silných a inšpiratívnych na to, aby dokázali meniť svet, ako ho poznáme. Chcem, aby sa naši hostia cítili slobodne, bezpečne a otvorene, hovorili o svojich skúsenostiach, zdieľali ich a nadviazali nové profesionálne známosti vo svojom odvetví.

Nepremeškajte príležitosť stať sa súčasťou prelomovej udalosti, ktorá svojim hodnotným obsahom uspokojí všetky vaše biznis potreby po poznaní a nových vedomostiach. Pokiaľ ste na pozícií CEO, CEE, CFO, COO či Head of, o registráciu môžete požiadať cez kontaktný formulár a my sa Vám určite ozveme. https://www.zircontechsummit.com/kontakt/ 

Ďakujeme partnerom summitu: JANDL marketing a reklama, Publicis Groupe, Svet nápojov, dabl., IAB Slovensko a Engerio.

Mohlo by Vás zaujímať

Zdieľajte tento článok s priateľmi

Janka Szabová
Head od performance at dabl.
Janka Szabová
Head od performance at dabl.
Janka Szabová
Head od performance at dabl.